top of page
  • Foto van schrijverYuri van Bemmel

Rapportage 3e maand bouwproject Sandema, incl. foto's.

We mogen met blijdschap mededelen dat ook de 3e maand en daarmee laatste maand goed van start is gegaan en gelukkig ook geëindigd. Met alle vorderingen omtrent de schoolbouw in Sandema zijn we nog niet helemaal klaar en moet de schoolbouw in het volgende jaar worden afgerond. Lub is daarom terug naar Nederland om de kerst met zijn familie te zijn. En zo de Heere wilt en we leven gaat hij met Yuri ( voorzitter) in Januari naar Ghana toe om daar de opening te vieren van het nieuwe schoolgebouw voor de Joy Prepartion School in Sandema.


Het enthousiasme groeit steeds meer bij zowel de kinderen als de docenten naarmate ze de bouw van de school zien vorderen. Wat mogen we blij en dankbaar zijn voor de kinderen dat ze straks een betere plek hebben dan de huidige situatie.

Er is deze maand weer veel gebeurd en onderstaande een update van foto's met bijbehorende verhaal.

Nadat alle lokalen gestuukt waren zijn de bouwlieden hier bezig om met zelfgemaakt ladders het begin van het plafond en het dak te maken.
Het mooie spaanplaten groene dak word hier gemonteerd in de 38 graden Celsius

Het dak is hier helemaal af en zoals te zien is het binnenplein nog niet gevuld met cement.


Een mooi moment breekt aan voor Lub. Zijn kleindochter Marlene en zijn zoon Klaas Jan komen op bezoek voor 7 dagen in Sandema en hebben volle moed om Lub zelfs mee te helpen waar nodig.
Een mooie herinnering werd gegeven toen Klaas Jan met zijn dochter Marlene 2 echte voetballen mocht overhandigen aan de huidige directeur Thompson. Dit soort geschenken worden in Ghana altijd ceremonieel ontvangen en daar horen dan dit soort officieel foto's bij.


Deze mooie tropische kleur raamkozijnen zijn door Klaas en Jan en zijn dochter geschilderd.
Voordat Lub weer terug naar huis gaat, neemt hij afscheid van zijn host en tegelijk plaatselijke politie agent waar Lub 3 maanden mocht verblijven.Afscheid op het vliegveld in Accra. Onze bouwcoordinator vliegt op 86 jarige leeftijd weer terug naar zijn familie die hij 3 maanden heeft moeten missen. Daar gaat hij fijn kerst vieren met zijn familie.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page